Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea matrimonială temporar. Cine o înlocuiește pe vedetă

Captură video Youtube/ Mireasa
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mireasa

Gabriela Cristea va fi înlocuită de o altă prezentatoare celebră, în cadrul show-lui Mireasa.

Gabriela Cristea este cunoscuta prezentatoare a emisiunii matrimoniale "Mireasa", difuzată pe Antena Stars. Chiar dacă aceasta a avut extrem de puține momente în care a lipsit din platoul reality-show-lui, se pare că acum, a cerut ajutorul unei colege din breaslă pentru a-i ține locul câteva zile. 

"Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul. E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii.", au declarat, anumite surse, potrivit viva.

Nu este prima dată când Gabriela Cristea absentează din cadrul emisiunii

Nu este prima dată când Gabriela Cristea absentează din cadrul emisiunii matrimoniale. Cu ceva timp în urmă, când vedeta a avut câteva probleme de sănătate, Simona Gherghe a fost cea care i-a ținut locul. Gabriela Cristea ar fi apelat și atunci la Paula Chirilă, însă aceasta este ocupată cu alte proiecte în care este în momentul de față implicată.

"Atunci a fost o situație specială. Paula Chirila nu avea cum să îi țină locul lui Gabi, pentru că avea filmări la "Te cunosc de undeva". Așa că s-a apelat la Simona. Oricum și Gabi o ajutase pe Simona și a prezentat emisiunea Mireasa' la Antena 1, când Gherghe a fost într-un city break la Londra, unde ea și soțul au sărbătorit cinci ani de căsătorie.", au spus aceleași surse, potrivit sursei citate.

Gabriela Cristea a ajuns recent de urgență la spital

Gabriela Cristea a ajuns, în urmă cu puțin timp, de urgență la spital, după ce corpul acesteia a cedat. Fanii vedetei s-au îngrijorat în urma pozei postată de aceasta pe rețelele de socializare, unde apărea întinsă pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână. Prezentatoarea TV dă însă asigurări asupra faptul că, de acum încolo, va fi mult mai responsabilă, în ceea ce privește starea sa de sănătate și nu o va mai neglija.

"Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit acest slogan, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez; sănătatea ca stil de viață.", a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 mai 2022, 12:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience