Gabriela Cristea, noi reacții după ce Maria Constantin i-a adus jigniri. Ce mesaj i-a transmis Tavi Clonda interpretei de muzică populară

Data publicării:
Tavi Clonda, Gabriela Cristea, Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Clonda, Gabriela Cristea, Maria Constantin, sursa instagram

Gabriela Cristea a făcut noi declarații, după ce Maria Constantin i-a adus mai multe jigniri. Și Tavi Clonda a avut o primă reacție.

Invitată în platoul emisiunii "La Măruță", Maria Constantin a trebuit să treacă prin câteva probe picante, răspunzând la întrebări incomode. Artista a trebuit să o descrie pe Gabriela Cristea în câteva cuvinte. Maria Constantin a spus despre brunetă că este: „a cincea soție, supraponderală și femeie rea”, cu mențiunea că nu o cunoaște personal, dar că această imagine i-a fost insuflată de fostul partener.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc” a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii La Măruță.

În urma celor spuse de Maria Constantin, Gabriela Cristea a declarat că nu  nu o interesează de faptul că aceasta a spus despre ea că ar fi „a cincea soție, supraponderală și rea”. Acum, Gabriela Cristea a făcut noi declarații cu privire la acest subiect.

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (...) Nu mă afectează”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat afectat de vorbele spuse de Maria Constantin  la adresa soției sale. Artistul a glumit cu partenera lui, spunându-i că este „sexy și rea”, adăugând apoi că nu este interesat de niciun scandal. 

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea” cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel