Gabriela Cristea, momente tensionate cu cele două fetițe: „Amândouă au avut o criză de tantrum”

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea spune că are două fetițe cu personalitate. Cele două i-au dat câteva bătăi de cap vedetei. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai grijulii mămici din showbiz. Aceasta le face toate poftele fetițelor ei și recunoaște că face cu greu față situațiilor tensionate. 


Cele două fetițe ale vedetei au început grădinița. Chiar dacă se simt minunat aoclo și vin mereu fericite acasă, plecarea la grădi poate fi uneori destul de dificilă.


Cum gestionează vedeta crizele de plâns și furie ale fiicelor ei.


„Astăzi, dacă mă întrebi, au urlat amândouă. Asta după ce, de vreo lună, sunt foarte fericite că merg la grădiniță. Amândouă au avut un puseu de personalitate, chiar o criză de tantrum, la prima oră a dimineții. A fost ok, pentru că am învățat să trec peste aceste crize și, stând de vorba cu educatoarele și doamnele care se ocupă de ele, mi s-a explicat că eu trebuie să am tărie de caracter, pentru că ele profită.


Am trecut peste, am înghițit în sec, pentru că nu e ok să îți vezi copilul făcând o criză de tantrum, și le duc frumușel la grădiniță, iar lor le este foarte bine și vin fericite de acolo. Cel puțin la Victoria, cea mare, se vede o evoluție extraordinară de când e la grădiniță, iar celei mici i se dezvoltă din ce în ce mai tare personalitatea, ceea ce… la momentul ăsta nu e un lucru chiar grozav. Pe viitor va fi bine pentru ea”, a mai spus Gabriela Cristea pentru VIVA!


Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune prezentatoarea TV despre a treia sarcină?


„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mărturisit Gabriela Cristea, în urmă cu mai mult timp, la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel