Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru fiica ei: „Doamneee, atât de norocoasă sunt...”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea trăiește cele mai frumoase momente alături de familie ei. Vedeta are două fetițe minunate, de care se bucură în fiecare zi. 

Gabriela Cristea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta TV are o familie minunată și o carieră de succes. Victoria și Iris îi luminează viața în fiecare zi, iar fiecare eveniment o emoționează profund pe soția lui Tavi Clonda. 


Atăzi este motiv de sărbătoare în casa familiei lui Tavi, fiica cea mică, Iris, împlinește doi anișori, iar Gabriela Cristea a postat pe pagina de Instagram un mesaj foarte emoționant. 


„Îmi aduc aminte perfect totul...cum te așteptam nerăbdătoare să te sarut prima data, să-ți simt mirosul și caldura ta, pe care nu am cum sa le uit vreodata. Au trecut 2 ani de atunci, iar tu ne-ai luminat fiecare moment. Doamneee, atât de norocoasa sunt eu pentru că mi-ai oferit privilegiul să-ți fiu mamă și atât de mândră ca imi zambesti in fiecare zi. Îți doresc să înflorești și să-ți trăiești destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami și tati te iubesc! La mulți ani, floare de Iris!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, alături cu o fotografie de la momentul venirii pe lumea a lui Iris. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel