Gabriela Cristea, mărturii despre traumele suferite: Asta mi-a afectat relația cu părinții. Nu prea aveam voie să mă exprim / video

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, captură video Podcastul lui Damian Drăghici, Youtube
Descriere foto: Gabriela Cristea, captură video Podcastul lui Damian Drăghici, Youtube

În ultimul podcast al lui Damian Drăghici, Gabriela Cristea a vorbit despre rețeta succesului pentru ea, primul ei salariu, parenting, dar a abordat și subiecte puțin mai dureroase pentru aceasta.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. De la emisiuni matinale la reality show-uri, Gabriela a demonstrat că are talent și versatilitate. Însă, dincolo de succesul profesional, Gabriela se confruntă cu traume din copilărie care i-au afectat relația cu părinții și încrederea în sine.

"Munca mă face să uit. Munca m-a împlinit din foarte multe puncte de vedere, am o muncă creativă și probabil și creierul meu funcționează altfel, pentru că eu sunt genul acela de om cu traume legate de încrederea în sine. Întotdeauna celălalt era mai bun", a declarat aceasta.

Prezentatoarea TV a mărturisit că lipsa de validare din partea părinților a afectat-o profund: "Asta mi-a afectat relația cu părinții, pentru că ai nevoie de validare. Vrei să îți spună cineva «Bravo! Ai făcut bine». Nu există relație acum, mama s-a dus, iar cu tata nu prea vorbesc. Nici cu mama, înainte să se ducă, nu prea întrețineam o relație, pentru că ei doi făceau front comun. Nu prea aveam voie să mă exprim, ar fi trebuit să intru în «pastă». Nu trebuia să ies în față". 

Lipsa de încredere în sine a fost o constantă în viața Gabrielei, dar ea a învățat să fie propriul barometru și să se ghideze după intuiția sa: "Am învățat singură să-mi fiu barometru și să înțeleg lucrurile, să știu când fac lucrurile bine. Tavi îmi mai spune: «Tu nu realizezi ce faci, nu îți dai seama cine ești». N-am avut un barometru". 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel