Gabriela Cristea, mari probleme cu ANAF. Prezentatoarea TV riscă să fie executată silit, din cauza unor datorii la stat

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea riscă să fie executată silit de ANAF din cauza unor datorii pe care le are la stat.

Gabriela Cristea se confruntă cu mari probleme, după ce a fost somată de ANAF să-și plătească datoriile la stat pe care firma prezentatoarei le-a acumulat, astfel riscă să fie executată silit , iar conturile să-i fie blocate.

Societatea ”Clonda Doina-Gabriela”, cu sediul în sectorul 1, a fost somată în data de 19 ianuarie 2021 de către Agenția Națională de Administrare Fiscală să achite ”debite datorate bugetului general consolidat al statului” în cel mult 15 zile de la data primirii somației, notează wowbiz.ro.

În cazul în care Gabriela Cristea nu își va plăti datoriile, risca ca ANAF-ul să îi blocheze toate conturile și să o execute silit, pîînă la recuperarea completă a datoriilor. Gabriela a deschis firma care îi poartă numele, în anul 2015, iar acum se află pe poziția 126 dintr-un tabel de 1736 de sociatăți pentru care ANAF a emis somații sau titluri executorii, făcută publică de fisc pe data de 8 februarie. 

Gabriela Cristea a trecut prim momente cumplite și a avut nevoie de vitamine!

Recent, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că este extrem de epuizată, datorită activităților cu cele două fetițe.

„Toată viața am visat la momentele de joacă și veselie petrecute cu fetele mele. Le admiram în secret pe femeile care se jucau cu atâta drag și tandrețe cu cei mici, dar niciodată nu mi-am închipuit că viața de mamică poate să te extenueze, uneori până la epuizare. Am trecut și eu prin momente când simțeam că nu mai pot și nu știam cum să merg mai departe”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel