Gabriela Cristea își sărbătorește azi fiica. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta: „Am plâns de a sărit cămașa de pe mine”

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Sărbătoare mare în familia Gabrielei Cristea. Fiica prezentatoarei TV și a lui Tavi Clonda a împlint 4 ani.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv. Vedeta se mândrește cu familia pe care o are, iar astăzi o sărbătorește pe fiica ei,Victoria Clonda . Micuța a împlinit patru anișori, iar părinții ei sunt cei mai mândrii. Cu această ocazie specială, Gabriela Cristea rememorat momentul în care fetița ei a venit pe lume într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV a publicat mai multe fotografii cu micuța de-a lungul celor patru ani. Aceasta a mărturisit și cum a fost sentimentul când a devenit mămică pentru prima dată.

„Victoria, 4 ani! Dooomneeee, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul din cele mai intense și emoționante momente din viață, unul din monentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână și mai rămân degete de numărat. (...) . De acolo am tras linie și viața mea e ALTCEVA.

Îmi aduc aminte că era slăbuță dar lunga, a tras un țipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume, iar doamna doctor a exclamat “avem o balerină cântăreață”. Tavi se învârtea în jurul ei mândru și emoționat că ieșise totul mai bine decât ne-am gândit. Era așa de dornic ca totul să fie perfect încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne așteapta chitul de celule stem la spital”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 

Gabriela Cristea a povestit și cum și-a început micuța ziua. Ei bine, aceasta s-a pregătit pentru petrecerea care i-a fost organizată la grădiniță. Din nefericire,părinții nu mai pot fi prezenți la asemenea evenimente ce au loc în gradinițe, lucru care a întristat-o pe Gabriela Cristea.

„Azi ne-am pupam cu toții de dimineață de “ne-am albit” (mai mult eu), ea și-a dorit să meargă la grădi în pijamale, dar mi-am pus toate farmecele în funcțiune și până la urmă am reușit să o conving că în cămășuță și fustiță e muuuuult mai drăguță. Iris a cântat cu mine primul ei “mulți ani trăiască” pentru Daria. Pe la 10:00 m-am dus să îi iau tortul comandat pentru prima petrecere din viața noastră la care nu participăm, cea de la grădi, iar pe drum am realizat ca mica mea mare începe să guste din independență.

Am plâns de a sărit camașa de pe mine…de fericire, de mândrie, de drag. Dacă vreți să îi urați la muliț ani, vă invit! Azi mă fălesc ca un paun, are mama fată mare și frumoasă. Victoria are 4 ani! La mulți ani, copilul meu iubit! Te iubesc până la stele și înapoi!”, a mai transmis prezentatoarea TV

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel