Gabriela Cristea, incident neplăcut, în mall. Vedeta s-a confesat fanilor: “O duduie i-a dat cu sacoșa în cap Victoriei și nici măcar nu a avut bunul simț să se scuze pentru asta.”

Data publicării:

Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a avut parte de un eveniment neplăcut, în mall.

Gabriela Cristea a profitat de weekend, așa că și-a luat fetițele și au plecat ca fetele, la mall. Din nefericire, prezentatoarea TV a avut parte de un incident neplăcut. Mai exact, vedeta a răbufnit, după ce o doamnă i-a dat fiicei sale cu o sacoșă în cap. Gabriela Cristea s-a arătat foarte revoltată de faptul că femeia nu a avut bunul simț să îi ceară scuze pentru acest incident. 

Gabriela Cristea, incident neplăcut, în mall

„Experiența noastră de weekend de la mall a fost dezastruoasă. Pe lângă faptul că lumea este extrem de agitată, zici că deja au venit sărbătorile și o duduie i-a dat cu sacoșa în cap Victoriei, deși mergeam în sensul bun de mers și ea se băgase printre noi. Nici măcar nu a avut bunul simț să se scuze pentru asta.”, a povestit Gabriela Cristea.

Și asta nu a fost tot. După acest eveniment neplăcut, cu mâinile pline de cumpărături, dar și cu fetițele după ea, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că nu mai știe unde a parcat mașina. Din fericire, după câteva minute de căutări, vedeta și-a găsit bolidul și a plecat spre casă, alături de fiicele sale. 

"Mai grav e că am doi copii, multe sacoșe și nu mai știu unde am parcat. Hai să vedem dacă mai găsim. Am uitat să fac poză, de obicei fac poză, dar de data asta am uitat. Hai să plătim și să vedem unde e mașina.  (...)Fetelor (n.r Iris și Victoria), voi mai știți pe unde am parcat? Că eu nu mai știu și uite o mare de mașini peste tot, mașini, nu știu unde om fi parcat mașina.  (...)Cred că am găsit-o, asta o fi? Ia să vedem...asta de aici, stai să-i vedem numărul....asta e a noastră!!”,  a povestit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook. 

Cum percep fetițele faima părinților săi

Când vine vorba de notorietatea de care se bucură ambii parteneri în spațiul public, Gabriela Cristea consideră că cele mici nu sunt atât de conștiente de acest fenomen. Micuțele își privesc părinții drept niște persoane normale, pe care însă le prezintă cu entuziasm în fața prietenilor săi.

„Fetele nu știu foarte multe lucruri despre ce înseamnă să fii persoană publică. E foarte drăguță Victoria. De exemplu, am fost la grădiniță acum ceva timp, pentru că am avut o activitate. Toți părinții au făcut cu schimbul, le-au citit câte o poveste copiilor la prânz și, când am intrat în grădiniță, Victoria a ținut morțiș să mă prezinte și a zis: „Ea este Gabriela Cristea, mama mea, să știți. Și toți copiii au sărit și au spus: „Da, știm, că am văzut-o la televizor.”,  a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.

Ce spune despre expunerea lor în mediul online

„Trebuie să mărturisesc că am avut momente când m-am gândit și eu dacă este bine sau nu este bine, dar până la urmă ele fac parte din familia noastră, din viața noastră, și asta înseamnă social media. Ele sunt expuse, oamenii le cunosc, avem și reality show-ul „Mămici de pitici, cu lipici, unde sunt prezente și ele, și par să aibă foarte mare succes, pentru că, în vara lui 2022, am fost la mare și, efectiv, au făcut baie de mulțime atunci când a venit vorba despre copii. Am ieșit pe faleză și nu mai reușeam să le scoatem de acolo.”, a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience