Gabriela Cristea, din nou pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: "Trebuie să-mi rezolv problemele"

Data publicării:

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta le-a dezvăluit fanilor și care este motivul pentru care a apelat la ajutorul specialiștilor.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Frumoasa vedetă este un exemplu atât în carieră, dând mereu dovadă de profesionalism, dar și de mamă, fiind mândră de familia superbă pe care o are.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate!

Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. De curând, vedeta le-a povestit admiratorilor săi că a trecut din nou pragul medicului. Gabriela Cristea a ținut să-și liniștească fanii, astfel că le-a mărturisit că a venit la medicul stomatolog pentru a-și rezolva niste probleme dentare.

Mai mult decât atât, soția lui Tavi Clonda le-a dezvăluit fanilor că intenționează să-și pună aparat dentar pentru a avea un zambet ca la Hollywood.

„Dragilor, m-am întors la dentist. Mi-am mai făcut o curățare după trei luni și cred că se vede că zâmbetul meu arată impecabil, pentru că mă pregătesc să-mi pun aparat dentar și să-mi îndrept dinții, iar pentru asta înainte trebuie să rezolv toate problemele de dentiție pe care le am. (...) Nu am simțit durerea”, a spus Gabriela Cristea la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel