Gabriela Cristea, despre viața de mămică. Ce le impune vedeta fetițelor sale

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea a vorbit despre viața de mămică. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit decizia radicală pe care a luat-o și ce le interzice fetițelor sale.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta formează cu Tavi Clonda unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Mai mult decât atât, cei doi au împreună și două fetițe superbe.

Gabriela Cristea este o mămică devotată și ar face orice să își vadă fetițele bine. Cu toate astea, există și câteva reguli stricte pe care vedeta le-a impus fetițelor sale și de la care nu se abat.

Gabriela Cristea, restricții radicale pentru fetițele sale!

În cadrul show-ului ”Fetele lu' Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea le-a arătat tuturor cât de mult își iubește fetițele și cât de mult le răsfață. Mai mult decât atât, soția lui Tavi Clonda a spus că nu uită niciodată să fie și strictă. Gabriela Cristea a dezvăluit că fetițele sale mănâncă la ore fixe, dorm la ore fixe, fiind de părere că trebuie să existe și un plan mai riguros pentru creșterea perfectă a copiilor.

”Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe. Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mama de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a declarat Gabriela Cristea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel