Gabriela Cristea, critici DURE din partea fanilor. De ce au pus-o la ZID internauții: "Acolo ești o altă persoană"

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea a fost criticată dur de către fani, din nou. Internauții i-au adus tot mai mullte acuzații referitoare la felul în care arată.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Cu toate astea, vedeta este foarte des ținta criticilor. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Gabriela Cristea a fost pusă din nou la zid de către fani. Prezentatoarea Tv se află la munte împreună cu soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au decis să plece pentru prima dată într-o escapadă romantică fără cele două fetițete pe care le au împreună.

 

”Dragilor, weekend-ul asta a fost despre noi doi, Gabriela si Tavi. A fost prima data, dupa ce au venit copiii in viata noastra, cand ne-am luat pauza de la statutul de parinti si ne-am ocupat exclusiv de noi. Le-am lasat prima data pe Victoria si Iris la bunica in Barsov ai am fugit amandoi pana in Poiana sa ne relaxam. Halatul de baie a fost cea mai folosita piesa vestimentara iar drumurile noastre s-au limitat la camera de hotel fabuloasa cu jacuzzi si o vedere fabuloasa catre munte, restaurant si spa. Am dormit mult, ne-am relaxat, am mancat bun si mult, fara sa numaram caloriile, am inotat si tot asa. Din cand in cand ne-a fugit gandul si la fete dar am reusit sa stam fara ele 2 zile si jumatate. Luni dimineata cand trebuia sa plecam ne-am dat seama ca mai aveam nevoie de cel putin o zi, daca nu chiar de o saptamana. A fost minunat sa ne regasim ca atunci cand eram doar noi doi”, a scris Gabriela Cristea pe instagram.

 

 

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din minivacanță, însă a primit numeroase comentarii răutăcioase de la urmăritori. Mai exact, aceștia o acuză pe Gabriela Cristea că folosește Photoshop pentru a-și modifica silueta.

 

”Eu nu inteleg deloc… Cum, Gabriela, in toate pozele esti asa de slaba si la televizor te arata grasa… acolo esti o alta persoana. Da, stiu… o sa spui ca asa deformeaza imaginea televizorul/ Doamne, in prima poza se vede clar ca i s-a lungit gatul lui saracul Tavi/ Și oglinzile astea… cum strica ele silueta!/ Doamne sfinte, cata editare pe pozele acestea. Oare fara editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arata realitatea?/ Saraca cabina de duș, s-a indoit toata/  De ce oare nu ne acceptam așa cum suntem? Nu sunt absurda. Mai folosești o lumina, o umbra, dar nici sa incerci sa iti faci talia mica si in oglinda se vede că este mare”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta nu a avut, însă, nicio reacție.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

 

Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor

 

Gabriela Cristea a avut o perioadă aglomerată în ultima vreme, iar într-o dimineață vedeta a simțit că a ajuns la capătul puterilor. Nu îi este ușor să se descurce cu toate responsabilitățile, atât cele de mămică, cât și cele ce țin de carieră. 

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor că fetițele ei s-au trezit toată noaptea, iar ea nu a reușit să se odihnească mai deloc. În plus, dimineață a fost nevoită să le ducă pe cele două minunății la grădiniță, iar Victoria a plâns tot drumul. Gabriela spune că imediat ce a ajuns acasă s-a pus direct în pat pentru a recupera orele de somn pierdute. 


''Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa...m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfiintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat in usa gradinitei. Apropos, a trimis educatoarea acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi...sa se stieeeee! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci asm si daca nu ai...si daca nu ai...si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc, dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu!'', a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel