Gabriela Cristea, cerută din nou în căsătorie. Cum a fost surprinsă soția lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză inedită, care s-a lăsat și cu o cerere în căsătorie.

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Tavi Clonda, de mai bine de cinci ani. Cu toate astea, soțul o răsfață din plin și o surprinde la tot pasul. Asta s-a întâmplat și dis-de-dimineță, când prezentatoarea TV s-a trezit cu o nouă cerere în căsătorie. Cu o seară înainte, Tavi Clonda a pus la punct toate detaliile surprizei.

Gabriela Cristea, cerută în căsătorie pentru a doua oară de soțul ei

Cum vedeta își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, aceasta le-a arătat pe rețelele de socializare surpriza pregătită de soțul ei. Într-un bilețel în care se afla și un trandafir, Tavi Clonda i-a adresat din nou marea întrebare.

 „Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam”, a spus Gabriela Cristea pe InstaStory.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Gabriela Cristea i-a dat și un răspuns soțului ei: „Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, a adăugat Gabriela Cristea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 dec 2020, 10:30 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience