Gabriela Cristea, cea mai mare dorință la 46 de ani: "Vreau să trăiesc mult cu tine"

Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, instagram

Are o familie frumoasă, o carieră de succes, dar iată ce ar vrea să îi aducă, în plus, noua sa vârstă.

Frumoasa prezentatoare TV a împlinit, recent, frumoasa vârstă de 46 de ani. Gabriela Cristea își menține apariția cu care și-a obișnuit publicul din România, pentru că arată de zile mari, la vârsta deloc neglijabilă de 46 de ani.

Mesaj emoționant pe rețelele de socializare

După sutele de mesaje și urări pe care le-a primit în mediul online, vedeta a postat o fotografie cu ea, zâmbitoare, la volanul mașinii, alături de care a scris o parte din gânduri, dar și așteptările pe care le are de la această vârstă frumoasă.

„Dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viata mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc și cred ca ne vom înțelege tare bine, atâta timp cât ne vom respecta. Vreau să trăiesc multe cu tine în anul ăsta, să mă bucur de tot și să îi am pe ai mei sănătoși, să zâmbesc mult și să-ți simt maturitatea. Îti cer doar un strop de clemetență și sunt sigură că ne vom înțelege minunat. Bine ai venit în viața mea!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 oct 2020, 12:13 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience