Gabriela Cristea a călcat strâmb. Vedeta a dezvăluit că a avut o relație extraconjugală în trecut: „A fost cea mai grea lună”

Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea nu a fost ușă de biserică în trecut și a înșelat . Ce spune vedeta despre acea perioadă din viața ei. 

Gabriela Cristea este acum o femeie împlinită pe toate planurile. Are un soț iubitor, două fetițe minunate și o carieră frumoasă. Vedeta a fost implicată în multe scandaluri de-a lungul timpului dar abia acum a avut puterea să recunoască că a avut amant timp de o lună de zile. 


Vedeta a făcut aceste dezvăluiri șocante chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Gabriela Cristea nu a dezvăluit pe care dintre foștii ei parteneri l-ar fi înșelat, dar spune că a fost cea mai urâtă perioadă din viața ei. 


„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea la TV. 


Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune prezentatoarea TV despre a treia sarcină?


Chiar dacă relația lor a avut și momente mai tensionate de-a lungul timpului, cei doi porumbei spun că și-ar mai dori copii. Tavi Clonda a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea că au avut un moment de ”silenzio stampa”, în care și-a pus chiar problema unui divorț: „Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi. 


„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mărturisit Gabriela Cristea, în urmă cu mai mult timp, la Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel