Gabriela Cristea, ținta criticilor. Ce au observat fanii în poza vedetei: „Te îngrași văzând cu ochii”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Gabriela Cristea a ajuns din nou ținta criticilor. Fanii vedetei au pus-o imediat la zid.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește cu o familie superbă. Prezentatoarea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când vedea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în timp ce stătea la soare și savura liniștită o cafea. 

Gabriela Cristea, criticată dur pe Instagram

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta își completează veniturile prin promovarea anumitor produse pe rețelele de socializare. Alături de poza în care se relaxează la soare, Gabriela Cristea a postat și un mesaj în care se declară foarte mulțumită de manichiura pe care și-a făcut-o special pentru vacanța în Spania.

Pe lângă reacțiile pozitive primite de la fani, vedeta a fost criticată dur pentru faptul că s-a îngrășat excesiv. 

„Te îngrași văzând cu ochii... acum reclama la doamna manichiurista... numai reclame... cu asta trăiți???”, „Mai poți face multă publicitate? Moca!”, au comentat gurile rele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea, despre lupta cu kilogramele în plus

Prezentatoarea TV nu a mai reușit să slăbească și se tot gândește la soluțiile care o vor ajuta să ajungă la cea mai bună formă a ei. 

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea'', a declarat Gabriela Cristea, potrivit libertatea.ro.

Gabriela Cristea, despre dieta pe care o ține

În urmă cu un an, Gabriela Cristea povestea că ține o dietă, care speră să ajute să scape de kilogramele în plus. 

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări.

Și mă simt foarte ok, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține'', declara Gabriela Cristea la acea vreme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel