Gabriel Fereșteanu: „Am până în cinci oameni care au trecut proba timpului și toate testele pe care racul sensibil din mine le dă”. Cu ce dorință încheie anul 2023

Data publicării:
EXCLUSIV

Gabriel Fereșteanu, Radio Host și și creator de conținut, împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Gabriel Fereșteanu: A fost un an super interesant. Am făcut multe dintre schimbările pe care mi le-am dorit și am învățat să mă bucur de procesul fiecărui obiectiv.

 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Gabriel Fereșteanu: Cea mai mare bucurie a fost că am reușit că mesajele mele să ajungă la milioane de oameni, că am identificat pe Tiktok o platformă de comunicare extraordinară care m-a ajutat să comunic cu mulți oameni și să-mi fac o comunitate de peste 120.000 de oameni în doar câteva luni. 
Provocarea cea mai mare a ținut de schimbările pe care mi le-am dorit și am ajuns doar la jumătate dintre ele. N-am reușit să fiu constant cu dietă și nici cu programul meu zilnic, din păcate.

 

Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Gabriel Fereșteanu: Anul viitor sper să fiu un tip care reușește să fie constant și care să se iubească mai mult. Am înțeles că e foarte important să intrăm în armonie cu noi și că asta este un proces. Probabil, puțin mai matur. 

Spectacola:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Gabriel Fereșteanu: Oh!! N-ai idee cât m-a lovit întrebarea asta. Nu am să numesc direct persoana, am câțiva oameni foarte dragi lângă mine. Eu sunt un tip prietenos și am multe cunoștințe cu care mă distrez, dar prieteni foarte buni am până în cinci oameni care au trecut proba timpului și toate testele pe care racul sensibil din mine le dă. 

 

Spectacola: Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Gabriel Fereșteanu: Încă nu am făcut scrisoarea. 
Am multe de trecut pe listă, pun câteva dintre ele :

- în 2024 sper că tot ce fac eu public, pe online și la radio, să ajute concret oamenii, vreau că influența de care mă bucur pe net să aducă niște zâmbete și să facă diferența în anumite aspecte

- Vreau să devin cea mai bună varianta a mea, un tip în armonie cu el, mai frumos, mai bun, mai aproape de obiectivele lui

- Vreau să am lângă mine pe cineva alături de care să construiesc, nu doar de care să fiu atras

- O să va surprind aici, dar sper să deschid un popas cu mâncare în 2023, evident să fim sănătoși, mai bogați și mai frumoși :))

Spectacola: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun?

Gabriel Fereșteanu: Decembrie este un carusel de emoții cred, o retrospectivă a anului în care este greu să omiți ce n-a fost bine, momente în care ba zâmbești, ba ești încruntat. De Crăciun o să fiu lângă ai mei, în București, iar de Revelion se conturează o plecare în străinătate cu doi prieteni foarte buni.

 

Spectacola: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de ține la masă de Crăciun?

Gabriel Fereșteanu: Mi-e dor de bunica mea, dar hai să fim mai veseli. Să fie la masă de Crăciun cine merită și cine zâmbește din tot sufletul la realizările tale și te încurajează cel mai puternic în momentele în care ai nevoie. 

Spectacola:  Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Gabriel Fereșteanu: Sincer?! Eu nu am avut așa sărbători de vis niciodată. Ele au un tipar clasic de ani de zile, o masă în familie pe 25 decembrie după ce ai mei merg la cimitir și apoi program de voie.
Îmi amintesc de un Crăciun din liceu pe care l-am petrecut în club, eram foarte îndrăgostit atunci, am primit cadou o cămașă care mi-a plăcut mult, am petrecut în Bamboo după, simțeam că sunt la un anumit nivel atunci:)) deloc tradițional, deloc emoțional, dar autentic măcar:)))
I-am păstrat pe ai mei la masă, din obligație…Glumesc! 
Sărbători fericite și un an incredibil de bun va doresc în 2024.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel