Gabriel Dorobanțu, noi dezvăluiri despre audierile de la DIICOT: ”Contul meu a fost spart”

Data publicării:
Gabriel Dorobantu, sursa facebook
Descriere foto: Gabriel Dorobantu, sursa facebook

Gabriel Dorobanțu a fost audiat la DIICOT după ce a ajuns ținta escrocheriilor.

În utlima perioadă, tot mai multe vede se confruntă cu escrocheriile de pe internet. Sunt extrem de multe cazuri în care acestea au rămas fără conturile de socializare sau fără bani în conturile bancare.

Recent, Gabriel Dorobanțu a trecut prin aceeași situație. Acesta a mărturisit că i-a fost spart contul de Facebook, după ce infractorii i-au clonat cartela la telefon. 

”Informația de bază pe care am avut-o și eu este că au clonat telefoanele, omul se duce și înlocuiește cardul, în perioada asta de timp ăia au spart conturile de Facebook, au vorbit cu oamenii de pe Facebook. A fost și prejudiciu de imagine, contul meu era spart și eu habar n-aveam. M-au anunțat prietenii. Au multe capete de acuzare. Nu știu ce au făcut ei acolo. Eu mi-am recuperat prejudiciul”, a spus Gabriel Dorobanțu la Antena Stars.

Gabriel Dorobanțu a fost audiat la DIICOT!

Gabriel Dorobanțu a mărturisit că a fost audiat la DIICOT. Mai mult decât atât, acesta a spus că nu toți cei păgubiți au fost audiați, motiv pentru care procesul a devenit mai dificil.

”La audieri am fost acum două săptămâni, ei fac cercetări, e o anchetă, eu am vorbit cât am vorbit și asta s-a întâmplat. Oamenii încă îi audiază pe cei care au făcut reclamații, cei care au făcut reclamații nu prea se duc la audieri. Sunt 80 de păgubiți, săracii de la DIICOT vor să rezolve cazurile, dar oamenii nu se duc la audieri, să confrunte declarațiile”, a spus Gabriel Dorobanțu  la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel