Gabriel Dorobanțu, noi detalii despre starea de sănătate, la un an de la infectarea cu COVID: „Am 72 de kilograme, dar sunt o fire rezistentă și nu m-am plâns niciodată”

Data publicării:
Gabriel Dorobanțu, captura foto TV
Descriere foto: Gabriel Dorobanțu, captura foto TV

Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu virusul SARS-Cov2 în urmă cu aproape un an. La momentul respectiv, artistul a ajuns chiar să fie internat în spital. La un an distanță, cântărețul vorbește despre starea sa de sănătate.

Gabriel Dorobanțu a trecut prim momente grele, anul trecut. Artistul a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în spital. 
La un an de la acest episod, artistul spune că starea sa de sănătate este una bună, însă a avut momente în care s-a temut că nu va mai putea cânta. 

„Din fericire, am făcut controlul de rigoare, o tomografie a plămânilor, s-a constatat că sunt bine, doctorița m-a felicitat, a spus că m-am recuperat repede și că un motiv e și aerul bun pe care-l respir la Cornu. M-a bucurat și pe mine chestia asta. Sigur că e și șansă și mână Dumnezeiască pentru că mulți stau poate în condiții și mai bune și respiră aer și mai curat. Însă fiecare cu destinul lui, cu soarta lu și cu organismul care te ajută sau nu. Nu am decât 72 de kilograme, dar sunt o fire rezistentă și nu m-am plâns niciodată. Sigur că e greu să fii bolnav și mai ales atunci când ești persoană publică, lucrul ăsta îți dă bătăi de cap. Nu am făcut nicio terapie, cred că odihna, am mâncat bine. După două luni am început să fac vocalize, credeam că nu am să mai pot cânta, asta m-a ajutat foarte mult pentru că mi-a reîmprospătat capacitatea respiratorie.”, a declarat Gabriel Dorobanțu pentru Impact.ro

 

 

Mama artistului a murit în timp ce el se lupta cu COVID

 

Gabriel Dorobanțu a trecut printr-o dramă greu de imaginat, în urmă cu un an. În timp ce el se lupta să scape cu viață din ghearele coronavirusului, mama acestuia a murit. Femeia s-a stins din viață la câteva zile după ce artistul a fost externat din spital.

 

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînvii. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar la 10 zile după externare a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit Gabriel Dorobanțu la Acces Direct, de la Antena 1.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel