Gabriel Dorobanțu, durere fără margini. Mama artistului a murit în timp ce el se lupta cu COVID: „Am fost într-o situație disperată”

Data publicării:
Gabriel Dorobanțu, captura foto TV
Descriere foto: Gabriel Dorobanțu, captura foto TV

Gabriel Dorobanțu a trecut printr-o dramă greu de imaginat. În timp ce el se lupta să scape cu viață din ghearele coronavirusului, mama acestuia a murit. Femeia s-a stins din viață la câteva zile după ce artistul a fost externat din spital.

Gabriel Dorobanțu a avut o formă gravă de COVID, în urmă cu câteva luni. Artistul a fost spitalizat și a avut nevoie de monitorizare pentru a putea depăși boala. În același timp, acasă, mama artistului își ducea ultimele zile. La ieșirea din spital, Gabriel Dorobanțu nu era refăcut complet și spune că a fost extrem de dureros pentru el faptul că nu își putea îngriji mama. Femeia s-a stins din viață, la doar câteva zile de la externarea din spital a fiului său. 

 

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînvii. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar la 10 zile după externare a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit Gabriel Dorobanțu la Acces Direct, de la Antena 1.


Tatăl artistului a murit în urmă cu mai mulți ani, iar mama sa rămăsese singură. Cântărețul spune că nu și-a putut lăsa mama să locuiască singură și a luat-o la el acasă, unde a avut grijă de ea. 


„Ei m-au învățat să le fiu recunoscător pentru că s-au străduit să am o educație bună, nu au cheltuit în zadar. Mi-am luat părinții cu mine, ne-am mutat în București. Tata a murit de mult. Am rămas cu mama, nu puteam să o las într-o garsonieră și să o vizitez doar de Crăciun și de Paște și de Crăciun. La noi nu exista așa ceva. Mama era un foarte bun observator al vieții mele artistice. Era singura care mă critica, care mă enerva, mi se părea că ea nu înțelege și nu știe ce însemană să fii artist, dar probabil că tot ce-mi spunea era adevărat”, a mai adăugat Gabriel Dorobanțu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel