Gabriel Dorobanțu, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea artistului

Data publicării:
Gabriel Dorobanțu, facebook
Descriere foto: Gabriel Dorobanțu, facebook

Gabriel Dorobanțu a trecut prin momente grele, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Coronavirusul nu face diferența între persoanele pe care le infectează. Așa se face că mai multe vedete de la noi din țară au ajuns să se infecteze cu COVID-19. Printre acestea se numără și Gabriel Dorobanțu, care a trecut prin momente dificile, în urmă cu mai multe zile, după ce a fost infectat cu coronavirus. 

Gabriel Dorobanțu, infectat cu noul coronavirus

Anunțul a fost făcut chiar de artist pe rețelele de socializare, acolo unde a ținut să le mulțumească doctorilor care i-au salvat viața în doar 12 zile, după ce a fost internat în spital.

“Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria, mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată aprecierea dlui Zanfir, managerul spitalului ”, a scris Gabriel Dorobanțu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel