Gabriel Dorobanțu, dezvăluiri șocante după ce s-a luptat cu SARS-CoV-2: “Trupul întreg mi-a fost afectat”

Gabriel Dorobantu, sursa facebook
Descriere foto: Gabriel Dorobantu, sursa facebook

Gabriel Dorobanțu a făcut noi dezvăluiri crunte despre lupta cu SARS-CoV-2. Vedeta a vorbit și despre felul în care s-a recuperat, dar și despre vaccin.

Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 68 de ani a trecut prin clipe cutremurătoare în lupta cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Deși artistul s-a protejat împotriva virusului și a respectat toate regulile impuse de pandemia de coronavirus, acesta nu a scăpat și a contractat o formă destul de gravă a bolii. Acesta a mărturisit că i-a fost extrem de greu să se vindece, iar recuperarea a fost destul de dificilă, fiind internat aproximativ două săptămâni în spitalul din Băicoi.

Gabriel Dorobanțu a mărturisit că primele două săptămâni au fost groaznice și că se simțea slăbit și fără viață. Tot organismul i-a fost afectat și s-au putut observa schimbări incredibile, iar artistul se simțea din ce în ce mai mult lipsit de vlagă și energie.

”Cu toate acestea, probabil puţinele deplasări efectuate m-au pus în contact cu virusul. Iar revenirea a fost la fel de grea ca perioada de boală, în sine, poate mai grea. Fiindcă trupul întreg mi-a fost afectat. M-am simţit săptămâni bune, după ieşirea din spital, stors de vlagă şi fără niciun chef de viaţă!', a spus Gabriel Dorobanţu, conform impact.ro.

În legătură cu vaccinul, artistul a mărturisit că este sceptic și nu este convins încă dacă vaccinul este cea mai bună soluție pentru imunizarea sa, așa că a decis că ar trebui să mai aștepte până să ia o decizie. 

”Ba ăla e bun, ba ăla e mai prost, ba că ăla a fost verificat, ba că nu a fost. Nu mai ştii ce să crezi! Iar când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu”, a mai declarat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 Martie 2021, 09:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience