Gabriel Diaconu, despre boala lui Vladimir Putin: E terminat! E dependent de antiinflamatoare steroidiene

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a vorbit despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin și despre comportamentul său. 

Analiștii, specialiștii și ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, specializat în suicid, a vorbit în urmă cu ceva timp despre Vladimir Putin și problemele pe care acesta le are în comportament și a povestit despre momentele din cariera sa în care a fost nevoit să interacționeze cu pacienți psihotici, care puteau deveni agresivi în orice moment și a făcut o paralelă cu felul în care încearcă acum Occidentul să negocieze cu Putin.

"Putin-omul cred că îndeplinește criterii pentru mai multe diagnostice psihiatrice. Putin-președintele este, de bună seamă, un hibrid între om și funcție. Nu există pe această lume vreun președinte de stat care să fie de capul lui.

Drept urmare, Putin-președintele, reprezintă un agregat între om și oamenii dimprejurul lui și pozițiile de putere și ce mai rămâne din voința lui după ce s-a intersectat cu a altora.

 

Putin-legenda ne lasă să credem că taie și spânzură și nimic împrejurul lui nu mișcă. Nici musca nu zboară dacă Putin nu-i dă voie. Asta este o fantasmă a poporului lui și, într-o anumită măsură, a anumitor oameni care se uită la el ca la un despot absolutist. Nu e un despot absolutist", a spus el

"Este în cușca propriilor halucinații. Putin este terminat"

 

Acum însă, psihiatrul Gabriel Diaconu a analizat din nou comportamentul lui Vladimir Putin și starea lui de sănătate și și-a exprimat opinia cu privire la afecțiunea pe care o trădează aspectul tumefiat al feței sale.

"Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel