Gabriel Cotabiță și-a îmbunătățit vederea, după lupta cu noul coronavirus: „Nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul”

Data publicării:
Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță a trecut cu bine peste infecția COVID-19 și spune că se simte minunat. Mai mult, artistul afirmă că i s-a îmbunătățit și vederea, dar nu își explică fenomenul.

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani, a fost internat în spital pe 5 ianuarie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Deși starea actorului nu a fost una gravă, acesta a avut nevoie de monitorizare permanentă, pe fondul problemelor de sănătate din trecut. 

 

M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa.
Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”,ne-a spus Gabriel Cotabiță, pentru impact.ro.

Deși nu își poate explica fenomenul, Gabriel Cotabiță afirmă că i s-a îmbunătățit vederea și nu mai e nevoie să poarte ochelari. 


„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”,a povestit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel