Gabriel Cotabiță revine pe scenă, după ce s-a retras o perioadă din lumina reflactoarelor: „Îmi pare rău că...”

Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță se întoarce pe scenă, după o perioadă lungă în care a lipsit. 

Gabriel Cotabiță este unu dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a decis să se retragă o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Acum, Gabriel Cotabiță a revenit cu forțe proaspete și le-a mărturisit fanilor că se va întoarce la marea iubire, scena. 

Gabriel Cotabiță revine pe scenă

Artistul a declarat că pregătește mai multe proiecte muzicale și este nerăbdătoar să urce din nou pe scenă. Momentan nu a dat mai multe detalii, însă artistul s-a declarat dezamăgit de faptul că  lumea nu mai dă bani pe bilete la concerte. Gabriel Cotabiță a înțeles faptul că, din cauza războiului, lumea nu își mai permite să dea bani pe evenimente. 

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole. Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, a declarat cântărețul.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artistul

În urmă cu șase ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct în sala de fitness. Artistul a scăpat ca prin minune din ghearele morții cu multă rugăciune, dar și cu ajutorul medicilor. De atunci,cântărețul a reușit să își schimbe complet stilul de viață.

Recent, Gabriel Cotabiță a declarat că face față cu greu căldurii, mai ales din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care nu va mai urca pe scenă în această perioadă.

”Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie”, a declarat cântărețul pentru impact.ro

Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19


Artistul a fost infectat cu noul coronavirus anul trecut și a stat internat în spital până când rezultatul testului a ieșit negativ. Fiica lui a oferit atunci detalii despre starea de sănătate a acestuia. Chiar dacă nu a avut o formă gravă a bolii, artistul s-a temut pentru viața lui, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea deja. 


„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat fiica lui, pentru Antena Stars, anul trecut. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 mai 2022, 09:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience