Gabriel Cotabiță, despre problemele de sănătate. Ce dezvăluiri a făcut artistul: ”Dumnezeu are grijă de mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță a făcut noi dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Gabriel Cotabiță este unu dintre cei mai apreciați artiști din România. Recent, acesta a fost invitat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde a vorbit despre carieră, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Artistul a mărturist că are o prietenie strânsă cu compozitorul Andrei Tudor, însă de-a lungul timpului au fost oameni care au încercat să îi îndepărteze.

,,În atâția ani de zile, noi am lucrat foarte bine împreună. Oamenii din industria aceasta sunt foarte răi și bagă tot felul de șopârle și la un moment dat a existat o îndepărtare între noi. La ora actuala s-a demonetizat foarte rău valoarea, plus că s-a ajuns la foarte multă superficialitate", a declarat Gabriel Cotabiță în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriel Cotabiță a povestit că un astrolog i-ar fi prezit problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii 5 ani.

,,Nu e bine să știi dinainte problemele, pentru că te demoralizează, te lasă puțin nepregătit. Eu am mai trecut printr-o problemă anul trecut. Am petrecut Crăciunul și Revelionul în spital. Deja m-am obișnuit cu asta, toată lumea mi-a spus că nu se va întâmpla nimic cu mine, pentru că Dumnezeu are grijă de mine”, a mai spus artistul.

 

Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19


Artistul a fost infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an și a stat internat în spital până când rezultatul testului a ieșit negativ. Fiica lui a oferit atunci detalii despre starea de sănătate a acestuia. Chiar dacă nu a avut o formă gravă a bolii, artistul s-a temut pentru viața lui, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea deja. 


„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat fiica lui, pentru Antena Stars, la începutul anului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel