Gabriel Cotabiță, dezvăluiri despre COVID-19 și vaccinare: „Am trecut cu bine și mi s-a îmbunătățit și vederea după vaccin”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Cotabita, foto Agerpres.
Descriere foto: Gabriel Cotabita, foto Agerpres.

După ce a fost infectat cu virusul COVID-19, Gabriel Cotabiță s-a vaccinat împotriva coronaviruslui. Artistul le-a transmis și un mesaj românilor.

Gabriel Cotabiță se află printre cei care nu au scăpat de infectarea cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a primit rezultatul pozitiv la începutul lunii ianuarie, iar anunțul a fost făcut de către fiica sa. Deși starea actorului nu a fost una gravă, acesta a avut nevoie de monitorizare permanentă, pe fondul problemelor de sănătate din trecut. 

Invitat în platoul emisiunii „Neata cu Răzvan și Dani„, artistul  a declarat că s-a vaccinat și el împotriva coronavirusului și sfătuiește toți românii să-i urmeze exemplul.

„Eu când am auzit că lumea încă nu e convinsă (n.r. – să facă vaccinul anti-COVID)… nu pot să cred așa ceva! Cum să nu te vaccinezi? Păi țin minte că atunci, la început, italienii urlau și toată lumea aștepta cu disperare acest vaccin și acum …?

Am trecut și eu pe acolo (n.r. – a avut COVID-19), m-am și vaccinat. Am trecut cu bine și mi s-a îmbunătățit și vederea după vaccin. De Paște mă întâlnesc cu prietenii mei și cu fetele mele.

Am descoperit încă o dată ca am foarte mulți prieteni, ceea ce mă bucură. O să vezi și tu când o să ajungi la vârsta mea și o să te uiți în spate. Contează să ai pe cine să contezi, că familia e sigur alături de tine, dar să știi că ai mâna aia de oameni cu tine…”, a declarat nostalgic Gabi Cotabiță la Neatza cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel