Gabriel Cotabiță a ajuns pe patul de spital, după ce nu s-a mai putut ține pe picioare. Care este starea de sănătate a artistului

Data publicării:
Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță este internat în spital, după ce zillele trecute s-a simțit rău.

Potrivit CANCAN, Gabriel Cotabiță a ajuns pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău și nu s-a mai putut ține pe picioare. Potrivit sursei citate,  în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea intens pentru următorul proiect muzical, Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul medicilor.

De atunci, Gabriel Cotabiță se află în spital sub observația medicilor. Deși nu se cunosc încă problemele de sănătate care l-au dus pe artist pe patul de spital, potrivit CANCAN, acesta urmează să fie externat în cursul zilei de mâine.

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Gabriel Cotabiță în trecut

 

În urmă cu șase ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct în sala de fitness. Artistul a scăpat ca prin minune din ghearele morții cu multă rugăciune, dar și cu ajutorul medicilor. De atunci,cântărețul a reușit să își schimbe complet stilul de viață.

Recent, Gabriel Cotabiță a declarat că face față cu greu căldurii, mai ales din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care nu va mai urca pe scenă în această perioadă.

”Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie”, a declarat cântărețul pentru impact.ro

 

Gabriel Cotabiță: ”Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat”

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual. Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel