Gabriel Cotabiță, noi dezvăluiri despre starea de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Încerc să-mi revin"

Data publicării:
Gabriel Cotabita, foto Agerpres.
Descriere foto: Gabriel Cotabita, foto Agerpres.

Gabriel Cotabiță a vorbit despre starea sa de sănătatea, după ce s-a vindecat de noul coronavirus.

Gabriel Cotabiță se află printre cei care nu au scăpat de infectarea cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a primit rezultatul pozitiv la începutul lunii ianuarie, iar anunțul a fost făcut de către fiica sa. Deși starea actorului nu a fost una gravă, acesta a avut nevoie de monitorizare permanentă, pe fondul problemelor de sănătate din trecut. 

Gabriel Cotabiță, noi dezvăluiri despre starea de sănătate!

Artistul a vorbit recent despre starea lui de sănătate. Acesta a mărturisit că ăncearcă să-și revină psihic după această experiență neplăcută.

"De când am ieşit din spital nu am ieşit la plimbări. Mai mult am stat acasă. M-am întâlnit cu prieteni, cei care au venit la mine, în special, pentru simplul motiv că încerc să îmi revin din punct de vedere al stării psihice. După ce treci prin evenimente de genul ăsta tu trebuie, în primul rând, să refaci din punct de vedere psihic, multe. Să îți recapeţi încrederea în sine. În permanenţă, tu trebuie să ai discuţii personale cu tine”, a spus Gabriel Cotabiţă

 

Gabriel Cotabiță și-a îmbunătățit vederea, după lupta cu noul coronavirus!

Gabriel Cotabiță afirmă că i s-a îmbunătățit vederea în urma vindecării de noul coronavirus și nu mai e nevoie să poarte ochelari. 

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”,a povestit artistul pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel