Gabi Luncă, ultimele cuvinte înainte de a muri. Ce i-a spus fiicei sale: ”Vom plânge toată viața”

Data publicării:
Gabi Luncă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gabi Luncă, sursa foto Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață, lăsând în urma ei un gol imens. Fiica artistei a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale mamei sale.

După Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu, acum Gabi Luncă a pierdut lupta cu viața, lâsând în urma ei un gol imens. Artista a decedat la spital, acolo unde era internată,  în stare gravă, după depistarea cu coronavirus. Deși toată lumea s-a rugat pentru marea artistă, să revină cu bine acasăă, aceasta și-a dat ultima suflare ieri în jurul orei 20:50.

”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a spus Rebeca, potrivit România TV.

Fiica artistei a mărturisit că după moartea mamei sale a solicitat să i se mai facă un test covid  pentru a se arăta dacă artista mai era sau nu infectată cu COVID-19, pentru a știi cum va proceda cu înmormântarea. Aceasta a spus că își dorește ca mama ei să fie înmormântată așa cum se cuvine și toată familia să își poată lua adio de la ea.

”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă”, a mai spus fiica lui Gabi Luncă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel