Gabi Luncă și-a prevestit moartea. Fiicele artistei i-au dezvăluit premonițiile: „Mi-a spus că de câteva seri are o vedenie”

Data publicării:
Gabi Lunca, foto Facebook
Descriere foto: Gabi Lunca, foto Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață, după o luptă crâncenă cu boala. Fiicele artistei sunt sfâșiate de durere și spun că mama lor și-a prevestit moartea. 

Estera Onoriu spune că marea artistă a muzicii lăutărești a avut vise premonitorii, chiar înainte să fie internată în spital. Tânăra spune că își iubește atît de mult mama, încât ar fi fost dispusă să se îmbolnăvească și să meargă la ATI, doar pentru a fi alături de Gabi Luncă. 

 

”În ultima noapte în care măicuța mea a fost acasă (...) mi-a cerut să o las ca să se roage. În noaptea aceea am insistat să mă lase să stau la rugăciune (...) Mi-a spus că de câteva seri are o vedenie: o pădure de pomi desfrunziți, în zăpadă, în mijlocul cărora se face o alee cu un gard alb de o parte și de cealaltă. Ea s-a uitat și se întreba oare cine vine pe acea alee. Apoi mi-a zis că a văzut o poieniță de flori și era așa frumos. Draga de ea credea că sunt situații grele din viață pe care le va schimba Domnul în ceva bun. Eu știind boala de care suferă mi-am dat seama că este o premoniție și că Domnul o va scoate din lumea aceasta. (...) Mi-a spus că am făcut foarte bine că am dus-o la spital”, a declarat Estera Onoriu  în direct la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”

Mai mult, Estera Onoriu a dezvăluit cum au decurs lucrurile cu internarea mamei sale. Fiica artistei spune că regretă că nu s-a folosit de faima artistei ca să ajungă la medici renumiți pentru a o trata. 


"La Matei Balș a stat șase ore pe hol, fără să mănânce, fără să bea apă. I-au făcut evaluare, i-au dat un tratament (...) și trimisă acasă. Acasă i-am dat tratamentul vreme de patru zile: miercuri, joi vineri. Sâmbătă dimineața a făcut febră și a scăzut saturația de oxigen. (...) Când am dus-o la spital a stat încă patru ore pe holuri. Până a scăzut saturația la 88. A stat acolo, nu erau pacienți. S-a scăpat cineva și i-a spus fiului meu că e Gabi Luncă și că ar fi presiunea prea mare să rămână în spital și atunci au invocat motivul că nu mai au locuri. (...) Am dus-o la Spitalul Județean Ilfov la recomandarea unor prieteni (...) Am apreciat atitudinea acestor medici și am să spun doar cuvinte de laudă pentru că nu au intubat-o. Era lucidă, cooperantă. Abia miercuri i-au făcut CT și ne-a spus că are afectare pulmonară peste 90%. (...) Ultima dată când am vorbit mi-a spus că am făcut bine că am adus-o la spital să nu o cer acasă. I-aș cere iertare că nu i-am spus că are COVID. I-aș cere iertare că am dus-o la spital și că am acceptat să mi-o dea doctorii acasă și nu am insistat să stea internată. I-aș cere iertare că nu am uzat de numele ei ca să ajung la doctori renumiți și să fac mai mult”, a declarat ea, cu lacrimi în ochi.", a mai povestit Estera. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel