Gabi Luncă a încetat din viață. Ce avere lasă în urmă

Data publicării:
Gabi Lunca, foto Facebook
Descriere foto: Gabi Lunca, foto Facebook

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a încetat din viaţă, ea fiind internată de două săptămâni în spital cu COVID-19 și era ventilată mecanic.

Decesul artistei în vârstă de 83 de ani a survenit vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, unde aceasta era internată, relatează Agerpres.

Decesul artistei Gabi Luncă vine la numai o zi după cel al altui cunoscut cântăreţ de muzică lăutărească, Nelu Ploieşteanu, și la o săptămână după decesul Corneliei Catanga, care de asemenea au fost infectați cu COVID-19.

După revoluție, artista, împreună cu familia, a intrat în afaceri, cumpărând case aflate pe terenuri din zone bune ale Capitalei, iar mai apoi demola imobilele pentru a construi clădiri noi.

Artista a avut, spre exemplu, un câștig de peste 1 milion de euro în urma vânzării unui bloc situat în zona 1 mai. De afaceri se ocupau copii acesteia. Fiul artistei, Emanuel Onoriu a cumpărat in ultimii ani mai multe terenuri in Bucureștii Noi – Dămăroaia, unde a construit masiv. Familia lui Gabi Lunca a mai construit in zone precum Obor sau Militari, potrivit dcbussines.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel