Gabi Luncă a apărut în visul fiicei ei. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă: „Paştele a fost una dintre sărbătorile preferate ale mamei”

Data publicării:
Gabi Luncă și fiicele ei, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gabi Luncă și fiicele ei, sursa foto Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață în urmă cu aproximativ o lună. Regretata artistă a murit din cauza virusului SARS-CoV-2. 

Gabi Luncă era internată de două săptămâni la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov. Acolo s-a stins din viață cea mai mare voce a muzicii lăutărești din România. Fiicele lui Gabi Luncă încă nu își pot reveni după moartea mamei. Chiar dacă a fost Paștele, acestea susțin că nimic nu a mai fost la fel fără Gabi Luncă. Aceasta avea mereu grijă ca masa de sărbători să fie plină și toată lumea să se strângă în jurul ei. 


„Paştele a fost una dintre sărbătorile preferate ale mamei care ţinea să marcheze mai toate sărbătorile în mod special, nu doar una sau alta. Aşa că, zilele ce au trecut au fost unele mai degrabă triste pentru noi. Rolul unei mame e aproape întotdeauna imposibil de înlocuit. 


Noi, fetele ei, am încercat să facem totul ca şi cum ea ar fi fost alături de noi, ca şi cum ar trăi încă alături de noi”, a declarat Estera pentru Impact.ro.


Fiicele lui Gabi Luncă și-au visat mama. Chiar dacă nu le-a cerut nimic în vis, acestea știu că mama lor și-ar fi dorit ca ele să se roage foarte mult. Estera a dezvăluit că ea și surorile ei și-au revăzut mama în vis, iar aceastea le-a transmis că este liniștită. 


„Mi-am visat mama. Era liniştită şi acest sentiment a reuşit să mi-l insufle şi mie. Și surorile mele au visat-o. Nu putem spune că ne-a cerut ceva anume. Şi nici nu prea avea cum să facă acest lucru, fiindcă la noi, la penticostali, nu se face pomană, nu există tradiţia aceea a împărţirii lucrurilor defunctului, povestea aceea cu coliva sau mai ştiu eu ce alte lucruri care la noi nu sunt incluse în riturile funerare. 


La noi, rugăciunea a rămas pe primul plan. Mama ne-a cerut foarte tare să ne rugăm pentru ea după ce nu va mai fi şi asta facem”, a adăugat fiica regretatei artiste. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel