Gabi Bădălău, TESTAT pentru depistarea substanțelor interzise din corp. Care sunt REZULTATELE analizelor

Data actualizării: | Data publicării:

În urma acuzațiilor aduse de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău s-a testat pentru depistarea substanțelor interzise din corp.

Gabi Bădălău s-a ținut de promisiune și s-a testat pentru depistarea substanțelor interzise din corp. Fiul fostului politician a mers la o clinică privată, dar și la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” pentru a-și face testul antidrog. Acesta a răbufnit și la adresa soției sale și intenționează să câștige custodia celor doi copii.

Gabi Bădălău, testat pentru depistarea substanțelor interzise!

După ce soția sa, Claudia Pătrășcanu, l-a acuzat pe Gabi Bădălău în nenumărate rânduri că este consumator al substanelor interzise și ca ezită să își facă testul antidrog, acesta a vrut să demonstreze lumii întregi adevărul, astfel că la scurt timp după întoarcerea din vacanța exotică petrecută alături de Bianca Drăgușanu, acesta s-a testat.

“Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r.: INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic”, a declarat afaceristul pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a mărturisit faptul că așteaptă cu nerăbdare finalizarea divorțului și speră ca cei doi copii pe care îi are împreună cu Claudia Pătrășcanu să rămână în custodia lui.

“Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt covins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a mai adăugat Gabi Bădălău.

Potrivit Spynews, rezultatul testului de toxicologie a ieșit NEGATIV!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel