Gabi Bădălău sparge prieteniile. Cum a reacționat Ramona Gabor, după ce fostul ei iubit ar fi plecat în Maldive cu Bianca Drăgușanu

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Ramona Gabor / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Ramona Gabor / foto Instagram

Gabi Bădălău a purtat la braț mai multe domnișoare din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără și Ramona Gabor, buna prietenă a Biancăi Drăgușanu, despre care se spune că ar fi plecat într-o vacanță cu milionarul iubăreț. 


Înainte să formeze o familie cu Claudia Pătrașcanu, Gabi Bădălău a avut numai iubite celebre. Pe lista omului de afaceri se regăsesc nume ca Andreea Mantea, Daniela Crudu și Ramona Gabor, care, la ora actuală, este una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi Drăgușanu.

Chiar dacă nu au recunoscut oficial că ar avea o relație, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut clipe de vis pe plajele exotice din Maldive.

 

Între timp, fosta iubită și cea care îi este prietenă Biancăi, a postat o fotografie pe instagram, lângă care a adăugat un mesaj care poate duce cu gândul că regretă ceva. Dacă e vorba de relația cu Bădălău sau despre prietenia cu Bianca, rămâne un mister. 


„Mănâncă spaghete să îți uiți de regrete”, a scris Ramona Gabor în dreptul imaginii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel