Gabi Bădălău, reacție uluitoare în urma ultimelor acuzații aduse de Claudia Pătrășcanu: "Îi recomand un medic"

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

În urma acuzațiilor aduse de Claudia Pătrășcanu la adresa lui Gabi Bădălău, acesta a avut o reacție uluitoare, care a uimit pe toată lumea.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se termina. Cei doi își aduc tot mai multe acuzații, pe zi ce trece. Recent, artista l-a acuza pe fostul soț că le-ar fi arătat celor mici imagini indecente cu Bianca Drăgușanu. Mai mult decât atât, acesta susține că blondina a vrut să se bage în vorba cu cei mici, fiind goală în acele momente.

”Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus: ”Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca”. Deci pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fostul ei soț a avut o atitudine agresivă față de ea și mama ei în momentul în care a venit să-i ia pe cei mici pentru a petrece weekend-ul împreună.

”Am tot așteptat și aștept in continuare sa se sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri, 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influenta substanțelor și asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i-am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, ca unul e Badalau!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

În urma acuzațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a avut o reacție uluitoare: ”Spune-i să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel