Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu este însărcinată. 

Gabi Bădălău a făcut primele declarații după ce au apărut informații conform cărora Bianca Drăgușanu este însărcinată  în luna a doua cu el. Omul de afaceri a declarat că el nu știe nimic despre zvonurile apărute.

 „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a declarat Gabi Bădălău, pentru click.ro

Camelia Mitoșeru, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălau. Ce a transmis vedeta după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu este gravidă

Camelia Mitoșeru a avut o primă reacție, după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți. Mama lui Mihai Mitoșeru i-a transmis un mesaj mamei lui Gabi Bădălău un mesaj cu privire la sarcina blondinei. 

Camelia Mitoșeru, prima reacție despre sarcina Biancăi Drăgușanu

Camelia Mitoșeru este de părere că Bădălău trebuia să termine cu divorțul de Claudia Pătrășcanu și după să facă copil cu Bianca Drăgușanu. 

''Ei nu realizează că un copil nu este o jucărie. Nu este un moment de fericire, când doi oameni se iubesc cu adevărat, când și familia lui și când familia ei sunt în regulă, atunci da, să le trăiască. Dar, atât timp când el este în divorț, când se ceartă și se împacă din lună în lună, nu se poate să aduci pe lume un copil în condițiile astea. Și în ziua de astăzi când există atâtea metode ca să faci dragoste fără să rămâi gravidă.

Draga mea, eu nu comentez. Nu e motiv de bucurie și e situație de balamuc. Pentru că în mod sigur mama lui e vai de capul ei. Doamna Bădălău, din tot sufletul mi-e milă de dumneavoastră și vă iubesc!'', a declarat Camelia Mitoșeru în exclusivitate la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre mama lui Gabi Bădălău

Recent, Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-ar fi dorit ca viitoarea ei soacră să o cunoască deoarece ar fi îndrăgit-o. Cu toate astea, vedeta a precizat că nu vrea să forțeze lucrurile și își vede de viața ei. 

”Nu mă bag în seama...da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 mai 2022, 19:25 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience