Gabi Bădălău, primele declarații despre nunta cu Bianca Drăgușanu. Când va avea loc marele eveniment

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Gabi Bădălău a făcut primele declarații cu privire la nunta cu Bianca Drăgușnu, după ce blondina a dat de înțeles că urmează să se întâmple acest lucru.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușau formază un cuplu de câteva luni, însă relația lor este extrem de cotroversată, împăcările și despărțirile fiind la ordinea zilei. Recent, afaceristul a făcut primele declarații despre o eventuală nuntă între el și Bianca Drăgușanu, după ce blondina a lăsat să se înțeleagă acest lucru prin cuvintele „Nu iese fum fără foc” .

Deși Bianca Drăgușanu nu a vrut să dea mai multe detalii legate de acest eveniment, Gabi Bădălău a avut o reacție total neașteptată.

„Nu am lucruri de comentat despre aceste mizerii. 100% sunt mizerii, minciuni și răutăți”, a spus, nervos, Gabi Bădălău, infirmnd zvonurile apărute legate de căsătorie.

Recent, între cei doi îndrăgostiți s-a iscat o nouă ceartă aprinsă, motiv pentru care blondina și-a luat câteva prietene și a ieșit în cluburile de fițe din Capitală.

După câteva ore, Bianca a fost întrebată în ce relații se află acum cu iubitul său, Gabi Bădălău, iar aceasta a recunoscut că pleacă de la club pentru a merge chiar la bărbat acasă pentru a se împăca.

Ce mai au de împărțit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit, însă între cei doi s-a aprins un mare scandal. După episodul de la restaurant și de la salon, toată lumea s-a întrebat ce mai au de împărțit cei doi, astfel că Alex Bodi a oferit și explicația. Potrivit acestuia, în prezent el are în continuare domiciliu pe adresa fostei soții, astfel că mai au lucruri de discutat în acest sens.

”Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel