Gabi Bădălău, gest romantic pentru Bianca Drăgușanu. Cum a fost surprinsă frumoasa blondină / FOTO

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Ce cadou impresionant a primit fosta soție a lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului cu foarte multe despărțiri și împăcări, iată că totul a luat-o acum pe un făgaș normal. Blondina nu ezită să îi facă acestuia declarații de iubire pe rețelele de socializare, iar Gabi Bădălău îi face iubitei sale cele mai extravagante cadouri. 


Bianca Drăgușanu a primit un buchet imens de trandafiri și imediat a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, pentru a le arăta fanilor cât de norocoasă este. 

 


„Viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să zic. Până atunci este doar ceva frumos. Suntem doi oameni maturi și mi se pare ok să nu dau detalii pentru că viața este imprevizibilă. Nu știi ce se poate întâmpla în 2-3 zile. A treia oară o să fie cu noroc”, a declarat recent Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel