Gabi Bădălău, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu, după vacanța petrecută împreună

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Gabi Bădălău a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost surprinși împreună în vacanța din Dubai.

Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu au fost surprinși împreuna la cumpărături în cele mai luxoase magazine din Dubai. Imediat după publicarea imaginilor surprinse cu cei doi, au apărut și primele speculații cu privire la o posibilă relație amoroasă. 

Gabi Bădălău, declarații despre relația cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a făcut și câteva declarații despre presupusa relație cu Bianca Drăgușanu. Acesta a mărturisit că are o relație de prietenie cu fosta soție a lui Alex Bodi.

"În Dubai este jumătate din București. Nu știu unde stă Bianca. Avem o relație civilizată și atât. Suntem prieteni, ne cunoaștem cu toții. Asta nu înseamnă că este ceva.", a declarat Gabi Bădălau în cadrul emisiunii "La Măruță".

Gabi Bădălău, în război cu soția

Acesta se află într-un război continuu cu fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu cu care se luptă pentru custodia celor doi copii pe care aceștia îi au împreună, aruncându-și acuzații grave. Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei partener ar consuma substanțe interzise, însistând ca acesta să își facă testul antidrog. Gabi Bădălau a declarat faptul că va face acest test în momentul în care se va întoarce în România.

"Soția mea tot face circul ăsta cu testul. Ca să o liniștesc, cum ajung în România îl fac. Sunt convins că băieții noștri ar avea un viitor mai bun lângă mine și familia mea, asta nu înseamnă că ea nu e mamă bună. Îmi doresc custodie comună." a spus Gabi Bădălau.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel