Gabi Bădălău, adevărul despre escapada nocturnă. Cine erau cele trei domnișoare care au mers acasă la „noul fost iubit” al Biancăi Drăgușanu: ”Sunt vecine de palier”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram

Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzi, în timp ce intra în scara blocului în care locuiește, la braț cu trei femei. 

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, noul fost iubit al Biancăi Drăgușanu a decis să răspună întrebării care măcina pe toată lumea. Cine erau domnișoarele pe care le-a adus acasă miercuri seară? 

Da, fetele erau vecinile mele și le-am condus acasa că stăteau pe palier cu mine, sunt vecine de palier în bloc cu mine și le-am condus acasă, sunt vecinele mele”, a spus Gabi Bădălău Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Povestea de iubire dintre afacerist și Bianca Drăgușanu a fost scurtă, dar intensă. Cei doi au fost în două vacanțe de lux, una în Dubai, una din Maldive, iar la întoarcere, s-a speculat chiar faptul că ar avea planuri de căsătorie. 


Planul din Dubai nu se pupă însă cu cel din România, iar cei doi și-au spus deja adio.


”Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a mai spus Gabi Bădălău în cadrul emisiunii de la Antena Stars.


Reacția Biancăi Drăgușanu

 

Bianca Drăgușanu a comentat pe contul său de Instagram escapada nocturnă a omului de afaceri. 

”Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus frumoasa blondină. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel