Gabi Bădălău a plecat în vacanță. Cine l-a însoțit pe fiul de milionar în Maldive

Data publicării:
Gabi Bădălău, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gabi Bădălău, sursa foto Facebook

Chiar dacă este în plin scandal cu fosta soție, Gabi Bădălău își vede în continuare de viața luxoasă pe care o are. 

Gabi Bădălău și-a făcut bagajele și a fugit de vremea rea din România, într-o vacanță de lux în Maldive. Fiul de milionar a lăsat problemele cu fosta soție și a plecat să se relaxeze într-un peisaj de vis. Chiar dacă în urmă cu doar două săptămâni a fost surprins în brațele Biancăi Drăgușanu, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu nu a dezvăluit cu cine a plecat în Maldive. 


Bianca Drăgușanu, mesaj subtil pentru Gabi Bădălău 


Chiar dacă l-a scos de la prieteni pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu nu se poate abține și îi transmite mesaje subtile lui Gabi Bădălău. La doar câteva zile de când s-au afișat pentru prima dată împreună la ziua de naștere a blondinei, cei doi au dat semne că au pus capăt relației. Bianca Drăgușanu l-a scos de la prieteni pe fiul de milionar și astfel toată lumea a crezut că relația a ajuns la final. 


„Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.


Chiar dacă nu au confirmat nici relația, dar nici despărțirea, Bianca Drăgușanu a ținut să transmită un mesaj foarte important legat de faptul că l-a scos de la prieteni pe Gabi Bădălău. 


„Iubirea falsă: Te iubesc. Ești viața mea. Iubirea adevărată: Block, unblock, block. E amuzant pentru că e adevărat”, a scris, în urmă cu ceva vreme, Bianca Drăgușanu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel