Gabi Bădălău a fost făcut praf de fosta amantă. Femeia, de partea Claudiei Pătrășcanu: „Ți-au luat prafurile mintea”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău intervine in scandalul momentului. Aceasta îl face praf pe Gabi Bădălău și este de partea Claudiei Pătrășcanu.

Scandalul momentului ia proporții pe zi ce trece și tot mai multe personaje își fac apariția cu dezvăluiri și acuzații soșcante. De data aceasta și-a făcut apariția una dintre amantele lui Gabi Bădălău din timpul căsniciei cu Claudia Pătrășcanu.

Femeia, care nu și-a dezvăluit identitatea, îl face praf pe Gabi Bădălău, în timp ce o susține pe fosta soție a acestuia, Claudia Pătrășcanu. Aceasta i-a mărturisit artistei că o apreciază ca mamă și femeie și că îi pare rău că a trădat-o.

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău i-a adresat cuvinte urâte acestuia și a făcut de mai multe ori referire la faptul că acesta ar consuma substanțe interzise așa cum susține și Claudia Pătrășcanu. Conversația șocantă a fost citită de Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show.

„Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe umpic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine...râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar fi spus fosta amantă lui Gabi Bădălău, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel