Fulgy, un nou mesaj surprinzător pentru Dan Capatos, după ce l-a amenințat cu moartea: „Ai dreptate, nu sunt o amenințare publică, ci mondială”

Data publicării:
Fulgy și Dan Capatos, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Dan Capatos, sursa instagram/ colaj foto

Fulgy i-a transmis un nou mesaj lui Dan Capatos, după ce  l-a amenințat public cu moartea.

După ce, Dan Capatos a avut câteva cuvinte de spus, în emisiunea Xtra Night Show, la adresa tânărului, Fulgy a avut o reacție neașteptată. Fiul Clejanilor a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare. Artistul îl amenința pe Dan Capatos că-l va omorî și că va da foc platoului de televiziune.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M..., pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, acesta a vorbit personal cu Dan Capatos, la scurt timp după ce l-a amenințat cu moartea. De această dată, fiul Clejanilor a avut o atitudine complet schimbată, spunându-i că-l iubește și că el este o amenințare mondială pentru cei care-i supără părinții.

 

„Te iubesc, ai dreptate, îți faci emisiunea impecabil, ești un exemplu pentru mine, iar eu nu sunt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții, dar nu voi, ceilalți, dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

 

De asemenea, Fulgy i-a spus li Dan Capatos că el este cel mai inteligent om e televiziune din România și l-a rugat „să nu se ia după stările lui cu care reacționează la el”.

„Capatos, mă frate, când mai faci un copil eu o să fiu nașul la copilul tău, o să fie darul meu de 1 milion de euro. Ești cel mai inteligent om de televiziune din România. Îți dau 1 milion de euro acum cash... Să nu te iei niciodată după stările în care eu reacționez la tine”, i-a spus Fulgy de la Clejani lui Dan Capatos.. la XTRA NIGHT SHOW.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel