Fulgy, primele declarații după ce a anunțat că se însoară: „Am decis amândoi să începem un drum în viață”

Data publicării:
Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook
Descriere foto: Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook

Fulgy a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că va merge în fața altarului alături de noua lui iubită. 

Fulgy a făcut marele anunț și a spus că este pregătit să meargă în fața altarului alături de frumoasa lui iubită.  Băiatul Clejanilor s-a afișat alături de noua lui iubită. Ba mai mult, artistul a dezvăluit că este pregătit de însurătoare. Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre și au urcat imaginile pe TikTok. 


„Dacă la 5 milioane de inimi se ajunge la videoclipul ăsta, jur că te iau de nevastă. Arată-mi și mie ochii.”, i-a spus Fulgy noii sale iubite.


Fulgy este hotărât să se așeze la casa lui și să aibă un trai liniștit. În plus, acesta le pregătește fanilor multe surprize pe plan muzical și nu numai. Chiar dacă în trecut a avut parte de câteva experiențe dificile, artistul este acum pus pe fapte mari. 

@mrmoft

##foryou

♬ sunet original - mrmoft


Dar ce spune Fulgy despre noua lui iubită? 


Chiar dacă este îndrăgostit până peste cap de frumoasa șatenă, Fulgy a declarat că abia astăzi și-a cunoscut iubita. A fost dragoste la prima vedere și i-a promis că o va lua de nevastă dacă videoclipul de pe TikTok va strânge 5 milioane de aprecieri. 


„Ca de obicei orice fac eu dă lumea peste cap pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie. Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea și am zis că dacă strâng la videoclipul ală de pe TikTok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea. Jur! Sincer, e un challenge în primul rând și în al doilea rând ce să vă spun despre ea, este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei. 


Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube. Azi ne-am cunoscut, la prima vedere ne-am înțeles foarte bine și am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos”, a spus Fulgy pentru Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel