Fulgy neagă că și-ar fi lovit tatăl: „Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu„

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy și Ioniță de la Clejani
Descriere foto: Fulgy și Ioniță de la Clejani

Fulgy a făcut noi declarații despre situția în care tatăl artistului ar fi sunat la 112, plângându-se că ar fi fost bătut de fiul lui.

Recent, s-a aflat că Ioniță de la Clejani ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy, motiv pentru care a sunat imediat  la 112. După acest subiect controversat, Fulgy a făcut la X-tra Night Show câteva declarații cu privire la această situație. Fiul Clejanilor a negat faptul că ar fi dat în tatăl său, comparându-l pe acesta cu Dumnezeu. Cât despre momentul în care l-a numit „lăutar” pe părintele său, artistul a spus că oamenii se mai ceartă uneori.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (...) Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos despre Ioniță de la Clejani la X-tra Night Show.

 

Mai mult decât atât, Fulgy a declarat că nu a lovit niciodată pe cineva. Totodată, acesta a precizat că este foarte bine în acest moment pe fond emoțional, că nu a mai fost în spitale și că acum se ocupă de el.

„Sunt fiul lui Johnny Depp și joc roluri prea bine, că dacă stai să te gândești nu am lovit pe nimeni. Eu n-am lovit pe nimeni, am lovit pe cineva? Pe cine am bătut eu vreodată în viața mea? (...) Eu emoțional sunt bine, la spitale n-am mai fost, eu mă ocup de mine, fac vlogguri, o să-ți toate activitățile mele de băiat sănătos la cap. Vreau să veniți în fiecare zi, vă dau câte 1 milion de euro doar ca să veniți să beți o cafea cu mine”, a mai transmis Fulgy de la Clejani pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel