Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Cum a reacționat prezentatorul TV: „S-ar putea întâmpla orice”

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy și Dan Capatos, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Dan Capatos, sursa instagram/ colaj foto

Fulgy șochează din nou. Fiul Clejanilor l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Prezentatorul TV a reacționat imediat.

Fulgy continuă să șocheze pe toată lumea. După ce, Dan Capatos a avut câteva cuvinte de spus, în emisiunea Xtra Night Show, la adresa tânărului, Fulgy a avut o reacție neașteptată. Fiul Clejanilor a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare. Artistul îl amenința pe Dan Capatos că-l va omorî și că va da foc platoului de televiziune.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M..., pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

 

Ce a spus Dan Capatos despre Fulgy

 

La scurt timp după ce Fulgy a șocat pe toată lumea cu mesajul transmis pentru Dan Capatos, prezentatorul TV  a recționat imediat și i-a transmis artisului să se liniștească sau să apeleze la oamenii care l-ar putea ajuta, deoarece nu poate continua cu această atitudine la nesfârșit. Totodată, Dan Capatos i-a transmis că speră ca va realiza că nu-i vrea decât binele.

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te!. Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (...) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy la XTRA NIGHT SHOW.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel