Fulgy l-a ameninințat pe individul care a agresat-o pe Margherita: „Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis”

Data publicării:
Sursa foto: Fulgy și Margherita/ facebook
Descriere foto: Sursa foto: Fulgy și Margherita/ facebook

Fulgy l-a amenințat pe barbatul care a înjunghiat-o pe sora sa, Margherita, în plină stradă.

Margherita de la Clejani a trecut prin clipe cumplite în cursul zilei de joi, 18 august, când un bărbat necunoscut a atacat-o pe aceasta chiar pe străzile Bucureștiului. Bărbatul se afla în mers pe o trotinetă electrică, când a înțepat-o pe brunetă cu un obiect ascuțit. Aceasta nu a fost singura victimă a agresorului, pentru că, la scurt timp, acesta a atacat o nouă femeie. Pe tot parcursul zilei a fost instalată o stare de alertă în Capitală, iar părinții artistei au fost devastați de durere. 

Ulterior, Viorica de la Clejani le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare cum arată lama cu care a fost înjunghiată fiica sa. 

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață’, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

Primele declarații ale Margheritei de la Clejani

”(…) Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor! În zona inimii! De un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.

(…) Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală.

De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea, care este acum uşor afectată”, a spus Margherita la Antena 3. 

Fulgy l-a amenințat pe atacatorul Margheritei

Fulgy, fretele Margheritei de la Clejani a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Atacatorul pe trotinetă a fost prins

Polițiștii au reușit să afle identitatea bărbatului de pe trotinetă și să-l localizeze, iar în aceste momente, atacatorul se află în custodia oamenilor legii. El a fost prins și arestat în comuna Vidra, județul Ilfov și dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale 

Bărbatul care a încercat să o înjunghie în zona bustului pe Margherita de la Clejani și pe adolescenta de 17 ani are vârsta de 38 de ani și locuiește în București. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar în aceste momente este cercetat pentru lovire și alte violențe, potrivit Wowbiz. 

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.  Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale” potrivit unui comunicat al Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel