Fulgy de la Clejani se însoară. Cine este noua iubită a artistului: „Mă însor”

Data publicării:
Fulgy și iubita lui, captura foto TikTok
Descriere foto: Fulgy și iubita lui, captura foto TikTok

Fulgy a făcut marele anunț. Băiatul Clejanilor este pregătit să meargă în fața altarului alături de frumoasa lui iubită. 

Fulgy și-a luat prin surprindere fanii și s-a afișat alături de noua lui iubită. Ba mai mult, artistul a dezvăluit căeste pregătit să meargă în fața altarului alături de frumoasa șatenă. Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre și au urcat imaginile pe TikTok. 


„Dacă la 5 milioane de inimi se ajunge la videoclipul ăsta, jur că te iau de nevastă. Arată-mi și mie ochii.”, i-a spus Fulgy noii sale iubite.


Fulgy nu se sfiește să le arate tuturor cât este de îndrăgostit și să își declare public sentimentele. Fiul Clejanilor este deja cunoscut pentru gesturile romantice pe care le face pentru persoana iubită. Chiar dacă în trecut a avut parte de câteva experiențe dificile, artistul este acum pus pe fapte mari. Vrea să se așeze la casa lui și să se concentreze mai mult pe partea profesională. 

@mrmoft

##foryou

♬ sunet original - mrmoft


Fulgy a trecut prin momentele grele în urmă cu doar câțiva ani. Din cauza anturajului, fiul Clejanilor a luat-o pe un drum rău și a făcut lucruri de care acum nu este mândru. Pentru a-și schimba stilul de viață, acesta a fost internat pentru o lună și jumătate într-un centru din Spania. De atunci, acesta a renunțat la jocurile de noroc și a luat-o pe drumul cel bun. 


„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a fost de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu mai socoteam bine”, a spus Fulgy la Xtra Night Show. 


Fiul Clejanilor și-a cumpărat un apartament într-o zonă de lux din capitală și spune că este mai bine mai niciodată. Face mult sport și liniștit din punct de vedere psihic. 


”Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.


Citește și: Fulgy, planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă în prezent băiatul Vioricăi de la Clejani: „Vreau să fiu un bărbat responsabil”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel