Fulgy, condamnat penal definitiv. Cu câți ani de pușcărie rămâne fiul Clejanilor

Data publicării:
Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost condamnat penal definitiv pentru tâlhăria pe care a comis-o.

Manole Dan Constantin Fulgeraş, alias Fulgy, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare, astăzi, 9 noiembrie 2022, pentru tâlhărie. Magistrații de la Curtea de Apel București l-au găsit vinovat. Acesta trebuie să plătească și cheltuielile de judecată. 

Fulgy, condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Prima înfățisare a avut loc pe data de 21 aprilie, însă Fulgy a avut drept de apel. Deși spera să iasă învingător din această situație, se pare că magistrații de la Curtea de Apel București au venit cu vești proaste pentru fiul Clejanilor. 

În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București, potrivit fanatik.ro

 

Fulgy al Clejanilor a tâlhărit un tânăr

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a tâlhărit un jurnalist, anul trecut.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident

Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care vedeta a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. 

Prin urmare, condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă. Ulterior, magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută, astfel că au luat o altă decizie în legătură cu vedeta potrivit fanatik.ro.

'Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)', este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel