Fulgy, adevărul despre viciile sale. Fiul Clejanilor e pierdut zeci de mii de euro la cazino: „Le-am experimentat eu pe pielea mea”

Data publicării:
Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook
Descriere foto: Fulgy și Viorica de la Clejani, sursa foto Facebbook

Fulgy a fost internat la o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a pierdut sume mari de bani la cazino. 

Fulgy a trecut prin momentele grele în urmă cu doar câțiva ani. Din cauza anturajului, fiul Clejanilor a luat-o pe un drum rău și a făcut lucruri de care acum nu este mândru. Pentru a-și schimba stilul de viață, acesta a fost internat pentru o lună și jumătate într-un centru din Spania. De atunci, acesta a renunțat la jocurile de noroc și a luat-o pe drumul cel bun. 


„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a fost de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu mai socoteam bine”, a spus Fulgy la Xtra Night Show. 


Fulgy s-a așezat acum la casa lui, are planuri mari de viitor și vrea să își facă părinții mândri. Fiul Clejanilor și-a cumpărat un apartament într-o zonă de lux din capitală și spune că este mai bine mai niciodată. Face mult sport și liniștit din punct de vedere psihic. Acesta spune că a făcut aceste lucruri cauză că nu a avut lângă el un prieten care să îi dea sfaturi și să îl îndrume corect. 


”Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.


Fiul Clejanilor a fost arestat în vacanța din Thailanda: „Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient”, a declarat fiul Clejanilor pentru un post de televiziune. 

 

Citește și: Fulgy, planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă în prezent băiatul Vioricăi de la Clejani: „Vreau să fiu un bărbat responsabil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel